Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Zomeractiviteiten in Kinderwereld

Zomeractiviteiten in Kinderwereld

Traditiegetrouw staat Speelgoedmuseum Kinderwereld weer bol van de activiteiten tijdens de zomervakantie. We gaan net als voorgaande jaren weer waterraketten bouwen en lanceren vanaf Cape Kinderwereld.  Maar ook worden er robots en ruimteschepen geknutseld en gaan we een weekend lang bouwen met LEGO aan de Millennium Falcon, het Star Wars ruimteschip.

De tentoonstelling LEGO® Star Warriors, de kracht van het bouwen is de inspiratiebron voor de zomeractiviteiten in het museum. Tot en met 4 maart 2018 zijn de allereerste sets en de ontwikkeling van het constructiespeelgoed LEGO Star Wars® te bewonderen in de expositieruimte. Kinderen kunnen diverse games spelen en zelfs de Millennium Falcon besturen.

De activiteiten vinden plaats op de woensdagmiddag tussen 13 en 16 uur. Er gelden normale entreeprijzen en het programma ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 19 juli en 23 augustus: robots en ruimteschepen bouwen, inclusief knutselmateriaal en limonade
  • Woensdag 26 juli, 2,9 en 16 augustus: waterraketten bouwen en lanceren, inclusief knutselmateriaal en raketijsje. Neem, voor zover het mogelijk is, zelf een limonadefles van 1 of 1,5 l (petfles)mee!
  • Zaterdag 19 en zondag 20 augustus tussen 11 en 16 uur: bouwdag Millennium Falcon

Een bezoek aan Speelgoedmuseum Kinderwereld is een van de leukste uitstapjes tijdens de vakantie voor het hele gezin!

Het museum is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend tussen 11 en 17 uur.