Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Word Vriend tijdens de Rodermarkt!

clown met ballonnen

De Rodermarktfeestweek (20 t/m 25 september 2013) is een week die in het teken staat van feest, kermis, paarden- en warenmarkt, ontmoetingen en plezier; kortom, een week boordevol actie en vertier!

Speelgoedmuseum Kinderwereld is gedurende het hele jaar een plek waar een aantal van deze elementen volop aanwezig zijn. Om iedereen hiervan te overtuigen, presenteert het speelgoedmuseum zich tijdens de feestweek op de Jaarbeurs van het Noorden. In de stand van Kinderwereld maakt u kennis met onze antieke speelgoedcollectie en de mogelijkheden die het museum u als bezoeker, vereniging, school of gezin te bieden heeft. Waar speel je tegenwoordig nog samen met je (klein)kinderen een eeuwenoud spel? Juist, in Speelgoedmuseum Kinderwereld, maar ook tijdens de feestweek op de Jaarbeurs.

Terwijl de clown ballonnen vol puft met lucht voor de jonge bezoekertjes, kunnen de (groot)ouders met elkaar de competitie aangaan aan de tollentafel. Bent u enthousiast geraakt en nog lang niet uitgespeeld? Word Vriend van Kinderwereld en krijg de laatste maanden van 2013 gratis entree voor 2 personen met de vriendenkaart! Een speelse attentie ligt voor u klaar als u tijdens de feestweek Vriend van Kinderwereld wordt. 

Nieuwsgierig, maar nog niet helemaal overtuigd, bezoek dan tijdens de feestweek het museum voor een Rodermarktprijsje van € 3,50 p.p. en wellicht zien wij u binnen de kortste keren als Vriend kijken en spelen in Kinderwereld of samen met de kinderen deelnemen aan onze leuke activiteiten.