Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vakantiepret met de waterraket!

Vakantiepret met de waterraket!

Je eigen raket bouwen en vervolgens lanceren vanaf Cape Kinderwereld, dat kan tijdens de zomervakantie in Speelgoedmuseum Kinderwereld.

De activiteit vindt plaats op woensdag 24-7, 31-7, 7-8 en 14-8 tussen 13 en 16 uur!

Een lege petfles wordt onder begeleiding omgebouwd tot een echte raket. Vervolgens wordt de raket gelanceerd vanaf het lanceerplatform Cape Kinderwereld.

Het met water gevulde projectiel wordt door middel van een pompsysteem het luchtruim ingeschoten. Rondspattend water zorgt voor veel hilariteit en spetterplezier.

De jonge astronauten krijgen tijdens de activiteit bij binnenkomst een tegoedbon voor een gratis raketijsje. Er gelden normale entreeprijzen, inclusief knutselmateriaal en raketijsje.

Heb je zelf een lege petfles, neem deze mee naar het museum.

Voor ouders en grootouders is er ook van alles te beleven in Kinderwereld. Behalve dathet speelgoedmuseum haar 50e verjaardag viert met de tentoonstelling Kinderwereld 50 jaar jong, is de vaste collectie speelgoed zeker de moeite van het bezichtigen waard. Behalve kijken, kan zowel buiten als binnen volop worden gespeeld.

Kortom, een uitstapje naar Speelgoedmuseum Kinderwereld is het ultieme dagje uit tijdens de vakantie en het weekend voor het hele gezin!

Het museum is tijdens de vakantie dagelijks geopend tussen 11 en 17 uur.