Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vacature: Gastheren en Gastvrouwen gezocht

Vacature: Gastheren en Gastvrouwen gezocht

Speelgoedmuseum Kinderwereld is een dynamische plek die jong en oud verbindt. Behalve kijken naar een unieke collectie antiek speelgoed en jaarlijks wisselende tentoonstellingen, kan er ook volop worden gespeeld. Zowel binnen als buiten kan de hele familie uit de voeten met speelgoed uit vervlogen tijden.

Spelen is van alle tijden en alle leeftijden. In speelgoedmuseum Kinderwereld vertellen wij het verhaal van speelgoed door de eeuwen heen. Families, scholen, vakantiegangers, opa’s en oma’s met kleinkinderen, iedereen vindt zijn of haar weg naar ons museum.

In het museum is ook een Toeristisch Informatie Punt gevestigd.

Wie zoeken wij?

  • Gastheren en gastvrouwen.

Je ontvangt onze bezoekers, verkoopt entreebewijzen, geeft informatie over het museum en verkoopt in onze museumwinkel souvenirs en speelgoed. Je geeft (toeristische) informatie over de gemeente Noordenveld en de wijde omgeving.

  • Museumcafémedewerk(st)ers

Je verkoopt een heerlijk kopje koffie/thee, frisdrank, ijsje etc. en draait met enige regelmaat de antieke draaimolen op het speelplein.

Ben jij structureel minimaal één dagdeel in de twee weken beschikbaar, sociaal en communicatief vaardig, representatief, klantvriendelijk, bereid af en toe bij te springen tijdens een kinderactiviteit en wil je deel uitmaken van onze gezellige museumfamilie, solliciteer dan op een van deze functies.

Wat bieden wij?

Alle gastheren en gastvrouwen bieden wij een vrijwilligersovereenkomst, een dynamische werkplek met bereidwillige en gezellige collega’s, korting in onze museumwinkel en een museumpas waarmee je 50 musea in Drenthe gratis kunt bezoeken.

Word jij onze nieuwe collega?

Mail ons! Vertel in het kort wie jij bent en waarom je bij ons aan de slag wilt. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Stuur je sollicitatie naar dlokin@live.nl t.a.v. mevr. D. Lokin, directeur Speelgoedmuseum Kinderwereld. Ook voor nadere informatie of vragen kun je terecht bij Daniëlle Lokin.