Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Speelgoedmuseum 6 juni open - koop hier uw ticket!

Speelgoedmuseum 6 juni open – koop hier uw ticket!

In vervolg op de versoepeling van de corona maatregelen door de regering opent Speelgoedmuseum Kinderwereld op zaterdag 6 juni a.s. weer de deuren! We hanteren vanaf die datum het protocol ‘Veilige en verantwoorde heropening van musea’ van de Nederlandse Museumvereniging, waarmee een veilig en plezierig museumbezoek gewaarborgd is. 

Bezoek aan het museum 

Vanaf 6 juni a.s. zijn museum, museumtuin, museumwinkel en museumterras uitsluitend toegankelijk met een online gereserveerd ticket. Graag wijzen wij erop dat bezoek aan het museum alleen mogelijk is als je je houdt aan onze hygiënemaatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was handen bij binnenkomst
  • Nies of hoest in je elleboog
  • Schud geen handen en vermijd ieder direct contact zo veel mogelijk
  • Respecteer de andere bezoekers en het personeel
  • En niet vergeten: geniet van het museum en van een mooie dag!

Online reserveren

Klik op de knop hieronder om uw tickets te reserveren. U kunt een datum en een tijdslot reserveren.

Reserveer ticket

 

Let op: als u later komt dan het tijdslot dat u reserveert, komt de ticket te vervallen, restitutie van het betaalde entreegeld is niet mogelijk. U zult dan een nieuwe reservering moeten maken en opnieuw moeten afrekenen.

Museumcafé

Bezoek aan het museumcafé kan alleen met een geldig entree ticket voor het museum. Het museumcafé voert een beperkte kaart en accepteert alleen PIN-betalingen. 

Activiteiten

De activiteiten die gepland stonden tot en met eind juni zijn geannuleerd. Over geplande activiteiten tot en met september 2020 volgt nader bericht.

Nog vragen

In deze flyer vindt u alles over voorschriften en de maatregelen die Speelgoedmuseum Kinderwereld heeft getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Heeft u vragen, stuur ze per mail naar info@museumkinderwereld.nl