Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Robots en ruimteschepen bouwen

Robots en ruimteschepen bouwen

De tentoonstelling LEGO® Starwarriors, de kracht van het bouwen, is nog tot en met zondag 4 maart 2018 te bewonderen, waarna deze plaats gaat maken voor een expositie die geheel is gewijd aan de 90e verjaardag van Mickey Mouse®.

Nog eenmaal wordt er een activiteit georganiseerd die in het teken staat van LEGO Starwars®.          De activiteit Robots en ruimteschepen bouwen vindt plaats tijdens de voorjaarsvakantie op zondag 25 februari 2018 tussen 13 en 16 uur.

De Millennium Falcon, R2D2 of je eigen ruimtecreatie bouwen, alles is mogelijk.Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding bouwen met allerlei materialen die ruimschoots voorhanden zijn. Bovendien staat de limonade klaar voor de enthousiaste hard werkende bouwers.

Het museum is vanaf 11 uur geopend, waardoor je voorafgaand aan de activiteit, in de expositieruimte heel veel inspiratie kunt opdoen aan een enorme hoeveelheid bouwwerken van LEGO Starwars®.

Entreeprijzen: Kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar € 4,00 p.p., inclusief activiteit en limonade, volwassenen € 5,00 p.p. en 65 plus € 4,50 p.p.