Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Museum Kinderwereld trots op unieke beursstempel tijdens de Postzegelmanifestatie Noord 2019!

Museum Kinderwereld trots op unieke beursstempel tijdens de Postzegelmanifestatie Noord 2019!

Zaterdag 16 februari 2019 is de dag dat de jaarlijkse postzegelmanifestatie plaatsvindt in Sportcentrum De Hullen.

Elk jaar staat een regionaal thema centraal en dit jaar valt de eer te beurt aan Speelgoedmuseum Kinderwereld.

Een van de deelnemers tijdens deze grootste postzegelbeurs van Nederland is de Duitse Post. Door de Duitse Post wordt gedurende deze eendaagse manifestatie gestempeld met de speciaal ontworpen Kinderwereldstempel. Een mobiel Duits postkantoor is ter plaatse waar onze oosterburen een speciale ansichtkaart met het hobbelpaard van Kinderwereld aan zich zichzelf kunnen versturen. De kaart wordt gestempeld met deze unieke beursstempel en in Duitsland gepost.  Hierdoor ontvangt de geadresseerde een uniek collectors item in zijn of haar brievenbus.

Speelgoedmuseum Kinderwereld is gedurende deze dag aanwezig met een speels ingerichte kraam waar een nostalgisch souvenirtje gekocht kan worden. Daarnaast informeren onze enthousiaste vrijwilligsters de bezoekers graag over alle mogelijkheden die het museum te bieden heeft. Behalve kijken naar de vaste collectie speelgoed en wisselende tentoonstellingen, worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, verjaardags- en familiefeestjes gevierd, maar ook kunnen verenigingen en bedrijven het museumcafé De Kaleidoscoop huren voor bijvoorbeeld een vergadering.

Kortom, breng op zaterdag 16 februari tussen 10 en 16 uur een bezoek aan de Postzegelmanifestatie Noord 2019 en laat u verrassen!