Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

High Tea voor Kids en mini expositie 'In de sfeer van Vermeer'

High Tea voor Kids en mini expositie ‘In de sfeer van Vermeer’

Heb jij wel eens thee gedronken uit een ieniemini kopje of een taartje gegeten van een ieniemini bordje? Nee? Kom dan op 2e Paasdag voor de traditionele gezellige high tea voor kids naar Kinderwereld!

De speelgoedserviesjes zijn inmiddels van zolder gehaald, afgestoft en schoongepoetst.

In het museum café mag je aanschuiven aan de gedekte tafels met kinderserviesjes. Je schenkt zelf de limonade/thee in een kopje en versiert je cakeje met slagroom en allerlei lekkers. Zeg nou zelf, je eigen drinken inschenken en wat lekkers klaarmaken met speelgoed uit de collectie van het museum is super leuk, lekker en gezellig.

Je mag komen smullen op 2e Paasdag 10 april 2023 tussen 13 en 16 uur.

Je kunt er niet omheen, de grote Johannes Vermeer tentoonstelling in het Rijksmuseum die binnen no time was uitverkocht. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen, kom dan even de sfeer proeven bij ons in het museum. Geïnspireerd door de grote meester heeft Kinderwereld een aantal van zijn werken nagebootst met speelgoed. De schilderijen met het melkmeisje en het meisje met de parel zijn verbeeld met objecten uit de collectie. Melk Bertje en Ernie met de parel heten je van harte welkom om deze mini tentoonstelling te komen bewonderen.

Het museum is 2e Paasdag geopend tussen 11 en 17 uur.

Er gelden normale entreeprijzen, inclusief activiteit voor de kinderen.