Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Op zoek naar het GOUDEN EI in Speelgoedmuseum Kinderwereld!

Paaseiren zoeken bij speelgoedmuseum Kinderwereld Paaseieren zoeken - Speelgoedmuseum Kinderwereld

2e Paasdag, 1 april 2013, staat Speelgoedmuseum Kinderwereld in het teken van het gouden ei!

Overal in Nederland worden eieren verstopt, maar in de tuin van Speelgoedmuseum Kinderwereld wel heel bijzondere; 25 gouden eieren worden door de Paashaas van Kinderwereld goed verborgen in de tuin van de grote buitenspeelplaats. Deze eieren willen heel graag gevonden worden.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen op 2e Paasdag deelnemen aan deze zoekactie en de vinders van de gouden eieren worden beloond met een origineel cadeautje.

Het startsein wordt exact om 14:00 uur gegeven, zodat alle kinderen in de gelegenheid zijn om op jacht te gaan naar het gouden ei!

Dit hele spektakel kunnen ouders en grootouders aanschouwen vanaf het terras of in de Kaleidoscoop (museumcafé), eventueel onder het genot van een kopje koffie en/of thee.

Bovendien is de thematentoonstelling Schatjes, herinner-d-ingen om mee te spelen, naast de vaste collectie oud en antiek speelgoed, zeker de moeite van het bewonderen waard.

Aan spelen geen gebrek in Kinderwereld; zowel binnen als buiten kan iedereen letterlijk uit de voeten met speelgoed uit vervlogen tijden, maar ook met de moderne spelcomputers.

Speelgoedmuseum Kinderwereld is  op beide Paasdagen geopend van 13:00-17:00 uur!