Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Griezelen tijdens Museum Kidsweek in Kinderwereld

Griezelen tijdens Museum Kidsweek in Kinderwereld

Museum Kidsweek heeft dit jaar wel een heel eng thema, namelijk griezelen.

Speelgoedmuseum Kinderwereld heeft een spannende activiteit georganiseerd voor kinderen die niet al te bang zijn uitgevallen!

Loerende ogen verstoppen zich op diverse etages van het museum.Ze spieden in het donker en maken het museum een beetje griezelig.Willen jullie ons helpen om Kinderwereld weer vrolijk en gezellig te maken?

Wij zijn op zoek naar jonge helden, die boordevol lef zitten en voor ons de loerende ogen voorgoed uit het museum willen bannen.Met behulp van een routekaart, een speurneus, een dosis lef en het licht van jouw zaklamp, kun je de enge ogen vinden.Ben je hierin geslaagd, dan ontvang je bij inlevering van de opdracht een zakje griezelsnoep.In het museumcafé kun je nog even bijkomen met een glas limonade en ondertussen naar een spookfilmpje kijken.

Doordat stoere jonge speurders de ogen hebben gelokaliseerd, kan Kinderwereld de volgende dag de engerds voorgoed uit het museum verwijderen.

Durf jij het aan, enkel en alleen met je zaklantaarn, op griezeltocht te gaan in een donker museum?Kom dan op vrijdag 27 oktober vanaf 18.30 uur naar Speelgoedmuseum Kinderwereld.Neem zelf een zaklantaarn mee! Op vertoon van een zaklantaarn hebben kinderen gratis toegang, mits ze worden begeleid door minimaal één betalende volwassene.Om 20.30 uur gaat het museum sluiten en het zou fantastisch zijn als alle griezelige loerende spiedende ogen zijn gevonden, zodat iedereen weer zorgeloos het museum kan bezoeken!

Datum: vrijdag 27 oktober 2017 tussen 18.30 en 20.30 uur.

Aanvang griezeltocht: vanaf 18.30 uur.

Entree: kinderen t/m 12 jaar gratis op vertoon van een zelf meegenomen zaklantaarn. Volwassenen betalen de normale entreeprijs van € 5,00 p.p.