Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Een groots verjaardagscadeau van Elton B.V. voor Kinderwereld!

Een groots verjaardagscadeau van Elton B.V. voor Kinderwereld!

Het bedrijf Elton B.V. in Roden is sinds jaar en dag verbonden met Speelgoedmuseum Kinderwereld. Gedurende twee generaties draagt het bedrijf ons museum een heel warm hart toe. Meerdere grote projecten binnen en buiten het museum zijn door de jaren heen gerealiseerd met financiële steun van het alom bekende Rôner bedrijf dat bekend is geworden met het produceren van tochtstrippen.

Een dochterbedrijf van Elton B.V. is Elsun. Elsun fabriceert zonnepanelen met het beste materiaal en de nieuwste techniek.

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Elton B.V. en de 50e verjaardag van Kinderwereld heeft Elsun besloten het dak van Speelgoedmuseum Kinderwereld te voorzien met zonnepanelen! Het zijn er zoveel, wel 52 stuks, dat het museum 30% bezuinigt op de energierekening.

Installatiebedrijf Mebatherm heeft in opdracht van de Gemeente Noordenveld de zonnepanelen geplaatst.  Twee daken van Speelgoedmuseum Kinderwereld zijn volledig belegd met de panelen en met de hoeveelheid zon van de afgelopen periode plukt het museum al volop hiervan de vruchten.

Speelgoedmuseum Kinderwereld is zeer verguld met de geweldige geste van Elton B.V. en voelt zich meer dan jarig!