Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Binnenhuisarchitecten gezocht tijdens Oktober Kindermaand!

Binnenhuisarchitecten gezocht tijdens Oktober Kindermaand!

In Speelgoedmuseum Kinderwereld is momenteel de tentoonstelling ‘Tiny Houses, wonen en werken  in het klein’ te bewonderen. Het is een miniatuurwereld met meer dan 85 poppenhuizen, winkeltjes en pakhuizen die ons een kijkje geven in het dagelijks leven van toen. Maar in de collectie ontbreekt nog een huis; het huis van de toekomst. En wie kunnen dit huis beter dan wie ook inrichten? Jullie natuurlijk!

Wij zijn dan ook op zoek naar creatieve binnenhuisarchitecten die tijdens de Oktober Kindermaand willen meehelpen het miniatuurhuis van de toekomst in te richten. Dit Tiny Future House krijgt, naast het Muizenhuis, het Barbie- en Playmobilkasteel, een permanente plek in de tentoonstelling.

Heb jij altijd al eens een woonkamer, slaapkamer, winkel, werkplaats, garage of een zolder willen inrichten, kom dan je plannen uitvoeren bij ons in Kinderwereld. De bewoners van het miniatuurhuis, die jullie ook zelf mogen maken, kunnen niet wachten totdat hun huis eind oktober wordt opgeleverd.

Voordat je enthousiast aan de slag gaat, kun je eerst ideeën opdoen aan het Muizenhuis of aan een van de vele poppenhuizen en kastelen in de expositiezaal. Ook aan de jongste deelnemers is gedacht. Zij kunnen met kleurpotloden aan de slag of een eigen aankleedpop creëren.

Bouw mee aan het huis van de toekomst op zondag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober 2022 tussen 13.00 en 16.00 uur.

De entree voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis, inclusief de activiteit. Volwassenen betalen de normale entreeprijs. Het museum is op zondag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.